FAQS.

PER ENTENDRE’NS,PREGUNTES FREQÜENTS

Orlum. Orles universitàries

Sobre la reserva

Si, i taaaaant! De fet quan abans reservis millor, així tindràs més opcions per triar l’hora i dia que et vagi bé. A més, si tots els del grau ja us heu fet la foto, tindreu la vostra orla abans.

Cap problema, faltaria. Com ho has de fer? Doncs molt fàcil: has d’anar al formulari de reserva i fer clic a l’opció de “Consultar o modificar reserva” Has d’introduir la contrasenya que vas utilitzar al fer la primera reserva. Si no la recordes la trobaràs al correu de confirmació que et vam enviar.

Doncs com que tu ets un líder natural, pots agafar la iniciativa i fer-te delegat d’orla. Contacta amb nosaltres i t’informarem de tots el passos, dels packs i podràs veure els diferents dissenys i opcions a les que podeu optar.

Molt fàcil. Per ser delegat d’orla l’únic que has de fer és contactar amb nosaltres (orlum@orlum.cat o trucar-nos al 93 410 53 72 ) i fer de pont entre nosaltres i els teus companys de graduació. Quedarem un dia amb tu i farem una reunió on ens podràs explicar com voleu la vostra orla, resoldre dubtes i prendre nota dels vostres suggeriments.

I tant que és possible. Només has de reservar hora fent servir el nostre formulari i el dia de la sessió podràs triar alguns dels packs anomenats “No orla” (el nom ho deixa ben clar, oi?

Molt fàcil també. L’únic que heu de tenir en compte és que tots i totes les que vulgueu sortir a la foto haureu de fer la vostra reserva per la foto individual de forma consecutiva, el mateix dia. És a dir, si sou tres, per exemple, el primer del grup reserva a les 10 del matí, el segon a les 10.10 i el tercer a les 10.20.

La distancia no és l’oblit! Cap problema. L’únic que has de fer és clic al botó de “Reserva d’hora” i, una vegada dins, fer clic a “Accés Erasmus”. I des d’allà mateix veuràs que pots ‘pujar’ la teva foto. En el mateix formulari de la reserva veuràs unes petites indicacions de com necessitem que sigui la foto que ens has d’enviar.

Sobre la sessió de fotos

No pateixis! Si, és poca estona (parlem de menys d’una hora) no passa res; si és més, això si, ideal que ens truquis (així no ens preocupem) i mirem què podem fer.

La idea és que tots sortiu amb camisa blanca, corbata i toga negre. Birret és opcional. Ja entenem que la toga i el birret no forma part del vostre fons d’armari, i per això tenim vàries i de diverses mides a la vostra disposició. També corbates i camises blanques. Nosaltres disposem de camises blanques, corbates, togues i birrets. En el cas de la camisa blanca, si la porteu vosaltres millor (tema covid, you know).

Clar que no, be free! T’expliquem: en principi la foto que s’utilitza a l’orla tothom va sense birret, però si hi ha algun grup que vol que tothom porti birret ho podem fer. Pensa que l’orla és un record per a vosaltres i sou vosaltres els que heu de decidir com voleu sortir. Això si, és una decisió de grup que afecta a tothom. És a dir, o tots i totes amb birret o tots i totes sense.

Primer de tot: no tens perquè maquillar-te. I si ho fas, això si, la clau és evitar lluentors a la cara. Per tant, ideal aplicar-te un maquillatge mate, amb components que evitin una competició entre el nostres focus i la teva cara.

Quin gra? Nosaltres no veiem mai grans… Cap problema, que això no t’angoixi. Nosaltres retoquem totes les fotos en el mateix moment de fer-les. Traiem les impureses de la pell, suavitzem la textura i les ajustem de llum, color, contrast… Això si, no ens passem que després t’ha de reconèixer la teva mare…

Més siguem, més riurem! Pots venir amb qui tu vulguis, així et podrà ajudar a pentinar-te, a triar la foto… Els ‘acompanyants estilistes’ sempre són benvinguts. Però si vens sol/a, tranquil/a, que a nosaltres també ens sobra estil per compartir-lo amb tu.

Així és. I heu de ser vosaltres, a través del vostre delegat, qui els hi haureu de comunicar que han estat escollits per sortir a l’orla del vostre grau i que, per tant, poden venir a Orlum a fer-se la foto, sense necessitat de reservar hora. Això si, han de registrar-se prèviament al nostre formulari de reserves, fent clic al botó ‘Reserva d’hora’ i escollir l’opció de ‘professor’. En el cas que ja tinguem alguna foto seva d’arxiu, la podrem utilitzar sense problema. Si no, li fem quan li vagi bé…

Sobre els packs d’Orlum

Doncs tot dependrà de quin pack d’orla triïs. Hi ha packs que no inclouen els arxius digitals i d’altres que inclouen les mateixes fotos en digital i en paper. Tens informació detallada de cada pack al nostre web. I si tens algun dubte, ja saps: telèfon, email, whatsapp o ens vens a veure, que ja saps que estem molt aprop.

Cap problema. Pots demanar-nos els arxius digitals ‘a posteriori’, quan tu vulguis i te’ls enviem ‘volant’. Això si, recorda que tindrà un cost addicional.

Serà per còpies! Ens pots encarregar tantes còpies addicionals com vulguis o necessitis. Ens pots consultar les tarifes quan vulguis.

Si, pots demanar-nos còpies addicionals de les teves fotos, amb o sense birret, de qualsevol mida. Nosaltres oferim el servei d’impressió de fotografies en totes les dimensions. Si vols format ‘tanca publicitària’ també…

Si, hi ha packs que inclouen aquesta foto amb el teu nom, grau i el logo de la teva universitat. ‘Info’ detallada dels packs al nostre web. Consulta amb el teu delegat d’orla o amb nosaltres la composició dels diferents packs

Doncs no se’n parli més! A Orlum t’emmarquem la foto de l’orla (el diploma, o el que tu necessitis). I a més, tenim una gran varietat de marcs i acabats.

Sobre la recollida i entrega

Vinga, t’expliquem els timings: les fotos individuals les pots recollir aproximadament uns 15 dies naturals després de fer-te la foto (no worries, rebràs un e-mail avisant que ja tens la teves fotos disponibles) Si has escollit un pack que inclou els arxius digitals, aleshores els tindràs ‘ipso facto’, just després de fer-te la foto. L’orla trigarà més, això si. El motiu és que parlem d’un procés seqüencial en el que no tot depèn de nosaltres. Per començar, fins que tots els alumnes del teu mateix grau no s’hagin fet la foto no podem tancar l’orla. També necessitem les fotos dels professors. Només quan ja esteu tots ‘retratats’ podem fer l’edició i maquetació de l’orla. Quan ja la tenim maquetada, enviem la proposta d’orla al vostre delegat perquè en feu una revisió. I si està tot bé, procedim a la seva impressió i una setmana després ja podeu recollir-la a les nostres instal·lacions (tranquils, que de nou us avisem per email)

Si, clar que si. Pot venir qui tu vulguis. Això si, please, que no s’oblidi el comprovant que t’hem enviat per email, eh?

Sobre altres productes i serveis

I tant, que les fem. És més, ens encanten aquests ‘saraos’. Per tant, si voleu que vinguem a fer-vos les fotos del vostre acte de graduació, només ens heu de sol·licitar un pressupost a orlum@orlum.cat o bé ens truqueu o veniu i en parlem

Yes! I el portem al vostre acte de graduació si voleu. Disposem de photocalls genèrics, que serveixen per a qualsevol grau, però també el podem personalitzar com vulgueu vosaltres. Parlem-ne!

Tu que creus? Clar que sí! Pots venir a fer-te la foto carnet quan vulguis i sense necessitat de reservar hora

El tenim, el tenim! Per tant, si t’interessa imprimir fotos, pots enviar-les per correu electrònic a labo@orlum.cat o passar a veure’ns a la Plaça Cívica de l’Autònoma amb un pendrive. En funció de la mida i quantitat sol·licitada, te les fem al moment o als pocs dies. Ah, i recorda que també et podem emmarcar o muntar les fotos en diferents suports com foam o panel light.

Mola! A Orlum ens agraden les coses vintage amb estil. Pots portar el teu negatiu de color que te’l revelem i escanegem. També pots portar els teus negatius ja revelats i te’ls escanegem i ja podràs fer totes les còpies que vulguis. I si t’has aficionat al blanc i negre et podem subministrar sota comanda pel·lícules, paper i químics de revelat per que t’ho facis fàcilment tu mateix.

SEGUEIX-NOS

#ORLUM#ORLUMOUTFIT

@orlumfotografia