Orlum fotografia

Aquests son els passos a seguir per la realització de les fotos de la teva orla universitària de graduació

 1. Reservar hora a www.orlum.cat (les dades introduïdes nom i cognoms seran exactament les mateixes que apareixeran a l’orla).
 2. Desplaça’t al nostre local, a la plaça Cívica de la UAB, el dia i hora reservada.
 3. Aquest any, com a mesura de protecció contra el coronavirus, et recomanem portar la teva camisa blanca i corbata negre ja posades. Nosaltres en disposem, però com a mesura d’higiene us recomanem que porteu les vostres.
 4. En el mostrador de recepció confirmarem les teves dades i triaràs el pack d’orla desitjat.
 5. Fas el pagament de l’opció triada, en metàl·lic o amb targeta.
 6. A la zona de vestidor et pots arreglar i maquillar. Et col·loques la toga i la corbata que trobaràs al vestidor. També disposem de camises blanques, però és recomanable que la porteu vosaltres.
 7. Al plató et farem la foto que apareixerà a l’orla i la de birret si has triat aquesta opció. Al moment podràs seleccionar la foto que més t’agradi o repetir-la si és necessari.
 8. Si has triat l’opció d’orla + lot digital rebràs instantàniament les teves fotos por correu electrònic.
 9. En el termini d’uns 15 dies rebràs un e-mail que t’informarà de que ja pots passar a recollir les teves fotos individuals impreses.
 10. Quan passis a recollir-les pots demanar més còpies o triar alguna de les ofertes dels diferents acabats i marcs per la teva orla i fotografies: plafons de fusta, foam, panel-light…
 11. Així que tinguem l’orla confeccionada, ens posarem de nou en contacte amb tu per informar-te a partir de quin dia pots passar a recollir-la pel nostre local (aproximadament serà cap el mes de Juny).